U KUNT BIJ ONS OOK TERECHT ZONDER VERWIJZING VAN UW HUISARTS


Ma 08.00 - 20.00 uur
Di 08.00 - 20.00 uur
Wo 08.00 - 12.00 uur
Do 08.00 - 20.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak.

In overleg kunnen behandelingen buiten onze openingstijden plaatsvinden.

Praktijk voor Fysiotherapie Rijntjens


Na het behalen van mijn diploma in 2005, aan de Avans Hogeschool in Breda, ben ik in februari 2006 gestart met de opleiding Professional Master Sportfysiotherapie. Gedurende deze periode was ik tevens werkzaam als fysiotherapeut bij HockeyClub Eindhoven en de Tilburgse Mixed Hockeyclub.

Tijdens de opleiding en met de opgedane werkervaring binnen de sportbranche begon het te kriebelen om mijn eigen praktijk te starten. In november 2006 heb ik me dan ook als regulier fysiotherapeut in Alphen gevestigd. Ik vind het een uitdaging om samen met cliënten te zoeken naar oorzaken en oplossingen van klachten binnen het bewegingsapparaat. Ik behandel graag “hands on” en maak binnen mijn behandeling onder andere gebruik van mobilisaties, massage en oefentherapie. Ik heb me de afgelopen jaren verder gespecialiseerd op het gebied van myofasciale triggerpoints en heb in januari 2017 mijn diploma behaald als DNS (dry needling systems) fysiotherapeut.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een advies, behandeling of begeleiding om verantwoord te bewegen, dan houd ik me graag aanbevolen voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Fysiotherapeut Rosalin Rijntjens